Connect with us

Hirdetés

technokrata

Decemberben jön a Nokia E7

Kütyük

Decemberben jön a Nokia E7

Előcsúsztatható billentyűzettel érkezik az okostelefon.

„Az üzleti okostelefonok csúcsa” – ezzel a szlogennel harangozta be szeptemberi Nokia World eseményén a finn gyártó legújabb telefonját, melynek megjelenéséről akkor nem lehetett annál többet tudni, minthogy az év utolsó negyedében érkezeik. Most pontosított a vállalat: decemberben kerül a boltok polcaira az első szállítmány.

Nokia E7

Hatalmas, 4 colos AMOLED kijelzőt kapott a készülék, melynek felbontása (640×360 pixel) némileg elmarad konkurenseitől. Eloxált alumíniumváz és egy dupla LED-es vakuval szerelt 8 megapixeles fényképező jellemzi, utóbbi 720p-s felbontású videofelvételek készítésére is használható. Egy második, VGA felbontású kamera pedig videohívás funkciókat biztosít használójának.

Nokia E7

Az E7 operációs rendszere nem meglepő módon Symbian^3 lesz. Ezalá olyan hardverelemek dolgoznak, mint a 16 GB-os belső tárhely, gyorsulásérzékelő, iránytű, környezetifény-érzékelő, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 3.0. Az N8-hoz hasonlóan HDMI-vel, microUSB-vel és szabványos, 3,5 mm-es jackcsatlakozóval rendelkezik, a fülesekhez. Természetesen hozzáférést nyújt az Ovi Maps adataihoz, melyet a készülék teljes élettartamára vonatkozó (hangalapú) navigáció tesz teljessé. A Microsoft Exchange Activesync támogatása révén akár tíz postafiók e-mailforgalma is ellenőrizhető vele, és Word, Excel, Powerpoint állományok létrehozása illetve megosztása is elérhető általa.

Pontos ára még nem ismert, hiszen a Nokia Worldön elhangzott 495 euró adók és szolgáltatói támogatások nélkül értendő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés