Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows Live Hotmail – már Nokia mobilokon is

Kütyük

Windows Live Hotmail – már Nokia mobilokon is

A Nokia Messaging mostantól Windows Live Hotmail szolgáltatással is elérhető.

A Windows Live Hotmail, a világ egyik legnépszerűbb webalapú e-mail megoldása, mostantól a Nokia Messaging szolgáltatáson belül is elérhető, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók Nokia készülékeikkel elérjék a személyes e-mailjeiket. A Nokia már eladott több 10 millió készüléke mellett, májustól a Nokia 5800 XpressMusic, a vállalat első tömegpiacra szánt érintőképernyős készüléke is támogatja a Nokia Messaging szolgáltatást.

A Nokia Messaging jelenleg ingyenesen letölthető és telepíthető, és támogatja a világ legnépszerűbb e-mail fiókjait – a Windows Live Hotmailt, a Yahoo! Mailt, a Gmailt, az AOL Mailt – és több ezer további e-mail szolgáltató fiókjait is. Egyszerűen használható, segítségével egy Nokia készülékről akár 10 személyes postafiók is elérhető – és mindez egyetlen ikonon keresztül. Miután telepítettük a Nokia Messaginget, az e-mail fiókokat közvetlenül a telefonkészüléken, vagy a Nokia Messaging honlapján (http://email.nokia.com) tudjuk beállítani.

A Nokia 5800 XpressMusic-kal a Nokia Messaging már világszerte 20 különböző készüléken lesz elérhető, köztük a nemrég bemutatott Nokia E75-ön, az első készüléken, melyre gyárilag telepítik a Nokia Messaging alkalmazást, a Nokia E71-en – a világ legvékonyabb QWERTY billentyűzettel rendelkező készülékén, a Nokia E63-on, a Nokia E66-on és a Nokia N79-en. További Nokia modellek, köztük a Nokia E55, a Nokia N97 és az N86 8MP készülékek már Nokia Messaging támogatással kerülnek piacra.

˝Felismertük, hogy az e-mailezés széles körű elfogadását nem a rendelkezésre álló szolgáltatások hiánya, hanem a használhatóság gátolja. A Nokia Messaging tervezésekor az egyszerű használhatóság és a mobilitás volt a cél. A Nokia Messaging egy teljes értékű alkalmazás, azonban egyszerűsége miatt nem igényel technikai tudást a felhasználók részéről. Ennek köszönhetően csökken a bizonytalanság, és rövidül a szolgáltatás telefonra telepítéséhez és első használatához szükséges idő. A leggyakoribb műveletek és igények rangsorolásának köszönhetően a legfontosabb és leggyakrabban használt funkciók kerültek előtérbe˝ – mondta Atif Hussein, a Nokia termékekért és a Nokia Messagingért felelős alelnöke. ˝A Nokia 5800 XpressMusic-ra telepített Nokia Messaginggel mindenkihez eljuttatjuk a szolgáltatást, mindegy, hogy milyen beviteli módot preferálnak: az érintőképernyőt vagy a QWERTY billentyűzetet˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés