Connect with us

Hirdetés

technokrata

Porsche Design – exkluzív mobil a Pannonnál

Kütyük

Porsche Design – exkluzív mobil a Pannonnál

OLED kijelző, érintőképernyő, alumínium ház, GPS és még sok újdonság található ebben az extravagáns telefonban.

Nem mindennapi exkluzív telefon jelenik meg február 10-től a Pannon kínálatában. A Porsche Design P´9522 tudásával is felhívja magára a figyelmet. A német Porsche Design és a francia Sagem együttes fejlesztéseként elkészült telefon elegáns alumínium készülékházzal rendelkezik. A hagyományos, candybar formájú készülék 2,8 hüvelykes OLED érintőképernyőt kapott, mely minden fényviszony mellett olvasható.

A telefonban 5 megapixeles, videó felvételére is alkalmas kamera kapott helyet. A GPS-nek köszönhetően tulajdonosa az utakon sem kerül zavarba, a beépített Wi-Fi segítségével pedig böngészhet telefonján. A készülékben RDS-es rádió és MP3 lejátszó is található, utóbbi használatakor jó szolgálatot tesz, hogy a háttértár bővíthető microSD kártyával. A P´9522 természetesen Bluetooth adatátvitelre is képes. Egyedülálló a hívásindító és megszakító gombok között helyet kapott ujjlenyomat-olvasó, mely megnehezíti az illetéktelenek számára a telefon használatát.

A Porsche Design P´9522 február 10-től érhető el korlátozott számban a Pannon két budapesti szalonjában (Astoria, Mammut), valamint a budaörsi, pécsi, debreceni és győri bemutatótermekben. A felsőkategóriás készülék 2 éves hűségnyilatkozattal bruttó 129 990 forintért vihető haza.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés