Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: itt a 14 megabites mobil net

Kütyük

T-Mobile: itt a 14 megabites mobil net

A T-Mobile szélessávú hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbit/s-os letöltési sebességet.

A T-Mobile továbbra is gyors ütemben, a jó minőségű lefedettséget és a felhasználók számára nagy sávszélességet szem előtt tartva tovább bővítette 3G/HSDPA-hálózatát, így az a lakosság közel 64 százalékának lakóhelyén, összesen 253 településen érhető el.

Emellett a T-Mobile az ország több pontján, élő hálózatán elérhetővé tette a maximum 14 Mbit/s-os letöltési sebességet is. Ez a jelenleg biztosított legfeljebb 7,2 Mbit/s duplája, azonban az előfizetők a még gyorsabb letöltést az erre alkalmas modemekkel használhatják majd ki. Az új, maximum 14 Mbit/s-ra képes modemek várhatóan jövőre kerülnek kereskedelmi forgalomba.

A T-Mobile ezzel együtt felkészült az átállásra, és az új, még gyorsabb adatátvitelt biztosító eszközök megjelenéséig fokozatosan megkezdi a hálózat sebességének további növelését. A kényelmes, kompromisszumok nélküli mobilinternet ugyanis egyre népszerűbb, a felhasználók száma a kedvező havi díjnak, a széles akciós eszközválasztéknak és az akciós díjkedvezményeknek köszönhetően jelentősen nő. A T-Mobile a mobilinternetet választók számára új akciójában 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén 2 teljes hónapig havidíjmentes internetezést kínál, emellett jelentősen kibővítette a notebook kínálatát is. Az érdeklődők új 2 éves mobilinternet-előfizetés vásárlása esetén jelenleg 6 akciós számítógép, köztük az Apple MacBook és a MacBook Air közül választhatnak. A legolcsóbb akciós notebook, a Fujitsu Siemens V5535 II a 8 GB-os Mobilinternet csomag 2 éves előfizetése esetén már 49.900 forintért megvásárolható. Arany- és Platinakártyás ügyfelek ráadásul az akciós notebookokat kamatmentes részletfizetéssel is elvihetik.

(A 3G/HSPA technológiára jellemző névleges adatátviteli sebesség a T-Mobile hálózat egyes részein 7,2 Mbps (letöltés) és 1,44 Mbps (feltöltés), nagyobbrészt pedig 3,6 Mbps (letöltés), illetve 384 Kbps (feltöltés). A HSDPA 7,2 technológia esetén jellemzően 1,6 Mbps, az esetek 10 százalékában 3,1 Mbps, vagy azt meghaladó, míg a HSDPA 3,6 esetén jellemzően 770 Kbps, az esetek 10 százalékában 2,6 Mbps, vagy azt meghaladó felhasználói letöltési sebesség érhető el.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés