Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia: miért jó az Ovi?

Kütyük

Nokia: miért jó az Ovi?

Ajtó a nagyvilágra, szabad belépés a lehetőségek felületére.

Aki azt hiszi, hogy már rég kinőtt az oviból az nagyon téved, mert igazán még csak most lehet ˝beiratkozni˝. A Nokia internetes nyereményjátékot indított október 1. és december 20. között. Az új Ovi postafiókot létrehozók között 12 darab érintőképernyős 5530 XpressMusicot, fődíjként pedig egy Mini Coopert sorsolnak ki.

Azoknak, akik a díjakra pályáznak, nem kell mást tenniük, mint regisztrálniuk a www.ovi.com weboldalon, és ott saját e-mail címet létrehozniuk, majd az Ovi postafiókjukon keresztül egy levelet küldeni a te.igen@ovi.com címre.

A nemzetközi adatok mutatják, hogy ugrásszerűen nő a regisztráltak száma a Nokia online szolgáltatásokat kínáló oldalán, a www.ovi.com-on. Az Ovi Áruházat például, ami ma 100 különböző Nokia készülékről érhető el, több mint 180 országból ˝látogatták˝. Az elmúlt hónapban 80 százalékkal nőtt a letöltések száma, egy regisztrált felhasználó átlagosan 7 tételt töltött le.

Az Ovi olyan Nokia szolgáltatások online gyűjtőhelye, mint a megosztás, állományok továbbítása és elérése, valamint azok szinkronizálása. Használatával a mindennapok egyszerűvé válnak, legyen szó akár munkáról vagy szórakozásról. Miért érdemes regisztrálni? Kezdjük az Ovi Maillel: személyre szabott és ingyenes e-mail fiók hozható létre, ami mobilról és számítógépről egyaránt elérhető bárhol és bármikor. De folytathatjuk a sort korlátlan tárhelyen megosztható fotókkal, videókkal, vagy a telefon névjegyzékéről készíthető biztonsági mentéssel, a napi programok vezetéséhez kínált online kalendáriummal, vagy akár az autós és a gyalogos navigációval. Persze nem szabad elfeledkezni a mobil játékok tárházáról, vagy az Áruházról sem, ahol nem kevesebbel várják a látogatót, mint a legújabb mobil alkalmazásokkal és tartalmakkal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés