Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson W350i – Szex és New York

Kütyük

Sony Ericsson W350i – Szex és New York

A Sony Ericsson bejelentette alsó-középkategóriás zenemobiljának limitált sorozatú kiadását.

A Sony Ericsson W350i Sex and the City Edition készüléket könnyen kikövetkeztethető módon a Szex és New York inspirálta. A telefon dobozában fellelhető Memory Stick Micro (M2) memóriakártyán fellelhető a mozifilm eredeti zenéje, valamint a filmhez kapcsolódó különböző háttérképek és videók. Az IDC-21-es bőrtokkal ellátott Sony Ericsson W350i Sex and the City Edition pontos árát egyelőre nem jelölte meg a gyártó.

Sony Ericsson W350i
A CES 2008-on bemutatkozott Sony Ericsson W350i egyediségét az adja, hogy a kijelzője alatti flipen alaphelyzetben csak a három dedikált zenegomb látható, ha pedig lehajtjuk ezt az előlapot, akkor előbukkan a hagyományos szám/karakter billentyűzet.

A mérlegen mindössze 80 grammot nyomó készülék vastagsága alig 10,5 milliméter, így bármikor könnyen zsebünkbe tudjuk csúsztatni. A 104 milliméter hosszú és 43 milliméter széles telefonban egy nem túl nagy méretű, egész konkrétan 1,9 colos képátlójú TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban 128×160 pixeles felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A négyszeres digitális zoomra képes digitális fényképezőgép felbontása 1,3 megapixel, az autofókusz azonban sajnos hiányzik belőle. A 14 MB-os belső memória a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro kártyákkal bővíthető – az alapcsomagban egy 512 MB-os memóriakártyát találunk. A Walkman zenelejátszós és TrackID funkciós telefonban többek közt egy sztereó FM rádió (RDS) is fellelhető.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS, EDGE és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis Sony Ericsson W350i fekete, fehér, vörös, kék és lila színváltozatokban készül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés