Connect with us

Hirdetés

technokrata

James Bond megmutatja

Kütyük

James Bond megmutatja

…hogy mit is tud a Sony Ericsson C902.

A Sony Ericsson legújabb reklámfilmjének tulajdonképpen két főszereplője van: az egyik James Bond, a másik pedig a C902-es készülék. A rövidfilmben az új James Bond film segítségével demonstrálja a gyártó, hogy pontosan mire is képes a készülék: 5 megapixeles felbontás, BestPic (kilenc kép egyetlen másodperc alatt), arcérzékelő funkció, egyedi lencsevédő megoldás…

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson nyáron jelentette be, hogy a filmvásznakon október 31-én debütáló legújabb James Bond filmben (Quantum of Solace) a főhőst alakító Daniel Craig kezében többször is feltűnik majd a Sony Ericsson nemrégiben megjelent C902-es mobiltelefonja.

Ezzel párhuzamosan a Sony Ericsson az utolsó negyedévben ki fogja adni a C902 limitált szériás James Bond verzióját, mely elegáns Titanium-Silver (titán-ezüst) színben fog pompázni. Az egyelőre ismeretlen árú telefonon természetesen rengeteg, James Bond témájú háttérkép, videó és csengőhang kap majd helyet, és akkor a spéci kém-játékról még nem is beszéltünk.

Emlékezetes, hogy a 2006-os James Bond filmben (Casino Royale) a Sony Ericsson K800i, a 2002-es 007-es moziban (Die Another Day) pedig a Sony Ericsson P900i és T68i mobiltelefonok ˝játszottak főszerepet˝.

Sony Ericsson C902
A februárban bejelentett Sony Ericsson C902 mindössze 10,5 milliméteres vastagsággal rendelkezik, melyhez egyébként 108 milliméteres hossz, 49 milliméteres szélesség, illetve 107 grammos tömeg társul. Amennyiben fényképezni szeretnénk, csupán félre kell húzni a lencsevédőt, és máris exponálhatunk. Az autofókuszos digitális fényképezőgép révén maximum 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felvételek készíthetők. Ha a fényviszonyok nem éppen optimálisak, jó szolgálatot tehet a nagyteljesítményű vaku, ezenkívül pedig képstabilizátor és arcfelismerő funkciók is kerültek a kamerába.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) C902-ben egy az átlagnál némileg kisebb méretű, konkrétan 2 colos TFT kijelző található. A QVGA (320×240 pixel) felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat) display érdekessége, hogy körülötte nyolc érintőgombot helyeztek el a fejlesztők, melyek jelentős mértékben megkönnyítik a használatot.

A GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) adatátvitelt egyaránt támogató készülékben többek közt Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller, RDS-es sztereó FM rádió, TrackID funkció és MP3/AAC zenelejátszó is van. A fekete és vörös színváltozatokban elérhető Sony Ericsson C902 belső memóriájában 160 MB adat tárolható el, ezenkívül pedig Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákat is kezel a telefon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés