Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: Sony Ericsson C912 – Cyber-shot, xenon, 5 megapixel

Kütyük

Kémfotók: Sony Ericsson C912 – Cyber-shot, xenon, 5 megapixel

Ismerkedjünk meg a Kate fejlesztési kódnevű készülékkel!

Az alábbi kémfotókon látható új Sony Ericssont várhatóan csak október végén jelenti majd be a japán-svéd gyártó, azt viszont már most is tudni lehet, hogy C912 lesz a végleges típusjelzése. A februárban debütált, szuper-vékony Sony Ericsson C902-est sok mindenért lehet szeretni, azonban LED-vakuja, illetve túl kicsi kijelzője nem valami kedvelt a felhasználók körében. No, kérem szépen a Sony Ericsson a jelek szerint hallgatott a vásárlói visszajelzésekre, ennek megfelelően pedig már xenon-vakut szerelt a C912-es modellbe, melynek kijelzője ráadásul 2 colról 2,2 colra nőtt.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson C912-ben az elhúzható lencsevédő mögötti kamera modulban egy 5 megapixeles felbontású CMOS szenzor teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig természetesen az autofókusz sem hiányzik a Cyber-shot termékcsalád legújabb, mosolyérzékelős tagjából. A maximális videófelbontás egyelőre ismeretlen, de mint tudjuk, e tekintetben komoly kihívásokkal szokott küzdeni a cég, és akkor még elég szépen fogalmaztam.

A GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA adatátvitel szinte már teljesen magától értetődik, csakúgy mint a Bluetooth 2.0 támogatás, a memóriakártyás bővítési lehetőség, vagy például a fényszenzor. A C902-nél némileg vastagabb és tulajdonképpen a 2005-ben érkezett, 2 megapixeles K750i kései leszármazottjának tekinthető C912-ben Wi-Fi és GPS sajnos nincs. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés