Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb, szuper-kijelzős iPhone gyilkos érkezik

Kütyük

Újabb, szuper-kijelzős iPhone gyilkos érkezik

˝Kérek egy Edelweiss-t!˝ – erre a kérésre ma egy sört, de nemsokára akár egy csúcsmobilt is kaphatunk.

Az Edelweiss-ről jelenleg két dolog juthat eszünkbe: egyrészt az egyik legkellemesebb búzasör, másrészt pedig az Alpok egyik kis növénye, a havasi gyopár:

Az Edelweiss legújabb jelentéséről egy izraeli cég, az Emblaze Mobile gondoskodik, mely bejelentette, hogy hamarosan Edelweiss néven dobja piacra vadonatúj mobiltelefonját. A leginkább az Apple iPhone-ra emlékeztető Emblaze Edelweiss előlapját egy 3,5 colos méretű TFT érintőkijelző uralja, a maga laza 854×480 pixeles felbontásával. Összehasonlításképp, az iPhone ugyancsak 3,5 colos LCD-je 480×320 pixeles. A Sony Ericsson Xperia X1 smartphone 3 colos érintőkijelzője 800×480 pixeles felbontású, a nemrégiben bejelentett HTC Touch HD pedig ugyanezt a 800×480 pixeles felbontást 3,8 colos képátlóval kombinálja.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készülék természetesen nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA hálózatokban is használható, ezenkívül pedig a GPS-vevő sem hiányzik belőle. A telefonból egyébként (az Apple iPhone és a Samsung Omnia mintájára) két változat fog készülni, 8, illetve 16 GB belső memóriával felvértezve. Az egyelőre ismeretlen árú telefon elsőként Oroszországban debütál, várhatóan még októberben. A gyártó egyébként hamarosan egy újabb, Monolith nevezetű Linux-os smartphone-t is be fog jelenteni (a Sharp hathatós segítségével).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés