Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: 5 megapixeles új Asus tapimobil

Kütyük

Kémfotók: 5 megapixeles új Asus tapimobil

Az Asus a jelek szerint konkurenciát kíván állítani a Samsung által nemrégiben piacra dobott i900 Omnia készüléknek.

A rozsdamentes acélból készült borítást kapott, Asus Galaxy 7 fejlesztési kódnevű újdonság hivatalos bejelentésére minden valószínűség szerint októberben kerül majd sor, azonban már most is rendelkezésünkre áll néhány fénykép és adat a telefonnal kapcsolatban.

A 115 milliméter hosszú, 59 milliméter széles és 13,8 milliméter vastag készülék előlapját egy jókora méretű, 3,5 colos képátlójú érintőkijelző uralja, mely WVGA, vagyis 800×480 pixeles felbontással és 65 ezer színárnyalattal rendelkezik. A Glide felhasználói felületet kapott telefon hátsó szekciójában egy autofókuszos, 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) kamera kapott helyet, melynek optikája mellől azonban sajnos kimaradt a vaku.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Asus Galaxy 7 a mai elvárásoknak megfelelően GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA és HSUPA hálózatokban egyaránt használható, ezenkívül pedig természetesen a Wi-Fi és a Bluetooth 2.0 sem hiányzik a wireless repertoárból. Végül, de korántsem utolsó sorban, említést érdemel még a Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszer, a microSD memóriakártyákkal bővíthető 4 GB belső memória, illetve a mozgásszenzor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés