Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-mini USB modem – ajándék memóriakártyával

Kütyük

Szuper-mini USB modem – ajándék memóriakártyával

A Vodafone mától egy új, különleges vezeték nélküli internetes eszközt forgalmaz.

A VMC K3520 USB Stick a jelenleg elérhető legkisebb méretű szélessávú internetes eszköz, mely ráadásul nemcsak modemként, hanem akár pendrive-ként is minden további nélkül használható. Így a letöltött képeket akár azonnal el is tárolhatjuk, vagy rögtön hozzáférhetünk fontos file-jainkhoz.

A Vodafone újdonsága a közelmúltban bevezetett 1 GB-os internetes csomagban már 1 forintért megvásárolható, két éves hűségnyilatkozattal. Az első 9.000 modem-vásárló pedig 1 GB-os memóriakártyát is kap ajándékba. Emellett a nyári akció keretében a Vodafone most három hónapig 0 forintos előfizetési díjjal kínálja 1 GB-os és 5 GB-os internetes tarifacsomagjait.

Szintén augusztus 8-tól módosul az E220-as modem és az E630-as adatkártya ára is – mindkét eszköz már 1 forintért elérhető az Internet 200 tarifacsomaggal, illetve az Internet Szabadon akcióban 1 éves hűségnyilatkozattal is. A Vodafone villámgyors, szélessávú hálózata Magyarországon már 147 településen érhető el; a nyár folyamán pedig egyre több balatoni település is csatlakozik a hálózathoz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés