Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az egységes kommunikációs piacot az Avaya vezeti

Kütyük

Az egységes kommunikációs piacot az Avaya vezeti

Az Avaya nyerte el a “Frost&Sullivan Világpiaci Vezető 2008” díjat az audio konferencia piacon. Az elismerés a termékszállítás / értékesítés területén elért domináns szerepének és árbevétel tekintetében kialakult vezető piacrészesedésének köszönhető. Az Avaya piacvezető pozícióját és elért eredményeit sorban már a második alkalommal jutalmazták.

A Frost & Sullivan vezetői díjai a tanácsadó vállalat legújabb jelentésein alapulnak, melyek a piac mozgatórugóit, a megszorításokat, a versenytársakkal kapcsolatos híreket, a növekedési lehetőségeket és az audio konferencia piac főbb forgalmazóit figyelték. A jelentésből kiderül, hogy az egységes kommunikáció területén kialakult vezető pozíciója az Avayának a 2007-és 2009 közötti időszakban, az értékesítés és árbevétel területén elért dominanciájának köszönhető.

A Frost&Sullivan szerint az audio konferencia piac 116,3 millió dolláros árbevételt ért el 2007-ben, mely a 2006-os 109,6 millió dolláros árbevételhez képest 6,1 százalékos növekedést jelent. Az audio konferencia piacon belül a legerősebb pozícióval az Avaya rendelkezik 27 százalékos részesedésével.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés