Connect with us

Hirdetés

technokrata

Másfél hét múlva jönnek az új Sony Ericsson mobilok

Kütyük

Másfél hét múlva jönnek az új Sony Ericsson mobilok

Már nem kell sokat várnunk a vállalat legújabb termékbemutató sajtórendezvényére.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson júniusban, majd pedig júliusban is bejelentett néhány új telefont, és nem lesz ez másképp augusztusban sem. Jól értesült források szerint a japán-svéd gyártó egész konkrétan augusztus 11-én rántja majd le a leplet legújabb fejlesztéseiről. Minden jel arra mutat, hogy ekkor debütál majd a 2003-as Sony Ericsson T610 kései leszármazottja, mely jelenleg Remi kódnevet visel magán, illetve ugyanekkor érkezik majd a Sony Ericsson G705 is.

Sony Ericsson Remi
A telefon részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a T610 kései leszármazottja a közelmúltban debütált Sony Ericsson W890i-re épül, de nem a Walkman zenemobil sorozatba tartozik.

Az alumínium készülékházat kapott Remi vastagsága nem éri el a 10 millimétert. Az UMTS/HSDPA és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis telefon hátsó részében egy 3,2 megapixeles fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely sajnos fix fókuszos, a 2 colos képátlójú TFT kijelző pedig 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Sony Ericsson G705
A Sony Ericsson G705 nem más, mint egy a középkategóriás sliderphone-ok piacán hadrendbe állítandó újdonság. A februárban debütált G termékcsalád korábbi tagjaitól (G700, G900) eltérően ezúttal nem egy UIQ, hanem egy Java alapú készülékhez van szerencsénk.

Az újdonság hátsó részében egy 3 megapixeles felbontású kamera található, mely LED-vakut igen, autofókuszt viszont sajnos nem kapott. A 3G és Wi-Fi kompatibilis Sony Ericsson G705-ben integrált GPS-vevő is van, a 2,4 colos TFT kijelző pedig jó szokás szerint QVGA (320×240 pixel) felbontású. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés