Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung J800 Luxe – fémes 3G csúszkamobil

Kütyük

Samsung J800 Luxe – fémes 3G csúszkamobil

A dél-koreai vállalat idén nyáron is szinte csak úgy ontja magából az új mobilokat.

A keresztségben Samsung SGH-J800 Luxe nevet kapott újdonság egy középkategóriás készülék, mely elsősorban szétcsúsztatható kialakításáról, illetve fémből készült borításáról ismerszik meg. A készülék csukott állapotban 99,5 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 15 milliméter vastag.

A TFT technológiájú kijelző 2,2 colos képátlóval rendelkezik és 262 ezer színárnyalatú, ami teljesen rendben is van, azonban a 176×220 pixeles felbontás némileg elmarad a várakozásainktól (320×240 pixel). A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 millió képpontos (1.600×1.200 pixel) CMOS szenzor leledzik. Kár, hogy a védtelen optika mellett csak egy kis tükröt találunk és LED-vakut nem.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-J800 Luxe a mai elvárásoknak megfelelően GPRS, EDGE és UMTS hálózatokban egyaránt használható, bár a villámgyors HSDPA kimaradt belőle. A 18 MB-os integrált memória microSD memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig szólnunk kell még a fejlett multimédia lejátszóról (MP3/MP4), az elektronikus levelezési kliensről, a HTML böngészőről, az RSS olvasóról, valamint a dokumentumkezelő alkalmazásról. A készülék kezdőára várhatóan 60 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés