Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Vertu luxusmobilok: gyönyörű kijelző és 3G

Kütyük

Új Vertu luxusmobilok: gyönyörű kijelző és 3G

A Vertu készülékek hamarosan alapos vérfrissítésen fognak keresztül esni.

Különböző források tudni vélik, hogy a luxusmobiljairól ismert Vertu a közeljövőben vadonatúj Ascent telefonokkal fog megjelenni a piacon. Ezeknek a modelleknek a legfontosabb újdonsága a nagy sebességű 3G adatátvitel, illetve a teljesen új TFT kijelző, mely 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú lesz. Addig is, míg nem áll rendelkezésünkre több információ az új Ascent készülékekkel kapcsolatban, tekintsük át röviden, hogy mit érdemes tudni a jelenleg kapható változatról!

Vertu Ascent
A Vertu Ascent telefonok esetében alkalmazott speciális Liquidmetal borítás egyrészt rendkívül kellemes tapintást biztosít, másrészt pedig ellenáll a kisebb-nagyobb ütéseknek és karcolásoknak. A hagyományos kialakítású Vertu újdonság 108 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 22 milliméter vastag (78 köbcentiméter) és nem kevesebb mint 170 grammot nyomn a mérlegen.

A telefonkönyvben maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig 220 naptári bejegyzés és 100 rövid szöveges üzenet is elfér a belső (nem bővíthető) memóriában.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Vertu Ascent nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A további fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt a fejlett Yamaha audiochip, a Bluetooth kompatibilitás, a PC-s szinkronizáció, illetve az MMS és e-mail támogatás.

A Vertu Ascent Azure Edition modellről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés