Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétkamerás 3G kagylómobil – olcsón

Kütyük

Kétkamerás 3G kagylómobil – olcsón

Hosszú idő után a Sagem most ismét hallat magáról.

A francia gyártó ezúttal egy divatos megjelenésű, elérhető árú kagylómobillal rukkolt elő: a Sagem my850V típusjelzésű készülék könnyen kikövetkeztethető módon kizárólag a Vodafone termékkínálatában lesz fellelhető.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a jó öreg GPRS, hanem a fürgébb UMTS hálózatokban is használható, a belső kijelző alatt elhelyezett második kamera révén pedig akár 3G videóhívások is lefolytathatók a segítségével. A külső kamerával egyébként maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők.

A belső memória 64 MB-os kapacitással rendelkezik, a készülék bővítőslotjába pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák helyezhetők be. A 95 gramm tömegű telefon alaphelyzetben egyébként 96 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 16 milliméter vastag.

A Sagem my850V kapcsán említést érdemel még a Bluetooth kontroller, az USB adatátvitel, a WAP 2.0 böngésző, illetve a 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (300 órás készenléti idő). A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés