Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkedveltebb Nokia mobil

Kütyük

A legkedveltebb Nokia mobil

Van szerencsém bemutatni Olvasóinknak a Nokia egyik legsikeresebb telefonját.

Ez a készülék nem más, mint az abszolút low-end kategóriában versenyző Nokia 1100. A finn gyártó 2003 második felében dobta piacra a Nokia 1100-át, melyből az azóta eltelt időkben nem kevesebb mint 200 millió darab talált gazdára világszerte. Összehasonlításképp, Apple iPod zenelejátszóból eddig 100 milliót, Sony PlayStation 2 játékkonzolból pedig mintegy 115 milliót adtak el. A Nokia korábbi tömegmodelljéből, a Nokia 3310/3330-asból pályafutása alatt 126 millió darab talált gazdára.

Nokia 1100
A készülék az első ízben mobiltelefont használók számára nyújt megbízhatóságot és egyszerűséget. A Nokia 1100 telefon hang- és üzenetküldési funkciókat biztosít kedvező áron olyan rohamosan bővülő piacokon, mint Oroszország, India és Kína, valamint Európa, Afrika, a Közel- és Távol-Kelet más, gyorsan növekvő piacain.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Nokia 1100 telefon 93 gramm tömegű, kicsi és könnyű, oldalán csúszásgátlóval, így fogása biztonságosabb, emellett csökken a beázás és a por okozta károk kockázata is. A fekete-fehér kijelző (96×65 pixel) és a billentyűzet kialakítása révén a telefon használata egyszerű. A felhasználók a beállítható betűméret révén, maximum 4 sor szöveggel alakíthatják át kijelzőjüket. A nagy billentyűk, a két irányban görgethető nyílgomb és a Navi gomb révén a felhasználói felületen pillanatok műve a tájékozódás.

A Nokia 1100 további szolgáltatásai: stopper, ébresztőóra, zseblámpa, vibrafunkció és két beépített játék. Az akkumulátor beszélgetési ideje 2 óra és 4 óra 30 perc között mozog, készenléti ideje pedig eléri a 400 órát. A Nokia 1100 telefonon megtalálhatóak a szabványos funkciók is, például a prediktív szövegbevitel és a gyorstárcsázás. A levelezési listák segítségével egyszerre több címzetthez is eljuttatható az üzenet.

A felhasználók a cserélhető Xpress-on elő- és hátlapok széles választékával, csengőhangok, operátorlogók és képüzenetek sorával igazíthatják ízlésükhöz a Nokia 1100 készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés