Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: dupla sebesség – extra költségek nélkül

Kütyük

Vodafone: dupla sebesség – extra költségek nélkül

Ingyenes modemfrissítés a vörös szolgáltatónál.

A Vodafone kínálatában legnépszerűbb VMC USB E220 modemhez a vállalat most ingyenesen letölthető szoftver-frissítést kínál, melynek segítségével minden ügyfél kihasználhatja a 7,2 Mbit/s-os letöltési sebességet. A Vodafone mobilinternetes weboldalán április 22-től vált ingyenesen letölthetővé az E220-es típusú USB modem kapacitását 7,2 Mbit/s sebességre növelő szoftver. A frissítés a Vodafone által forgalmazott eszközökhöz használható, a számítógépen a használatot az egységes VMC Lite Vodafone szoftver segíti.

A jövőben forgalomba kerülő ilyen típusú modemek szinte mindegyike már a gyorsabb letöltési sebességet támogatja, azonban a frissítés bárki számára könnyen elérhető. ˝Ügyfeleink közel 90 százaléka a VMC USB E220 modemet használja, emellett a 7,2 Mbit/s sebességű hálózatunk is egyre növekszik. Ezért szeretnénk mindenki számára egyszerűen elérhetővé tenni ezt a sebességet, extra költségek nélkül˝ – mondta Török Péter, a Vodafone HSDPA-csoportjának vezetője.

A Vodafone hálózatában a villámgyors, 7,2 Mbit/s letöltési sebességű rendszer már 30 településen érhető el, míg a nagysebességű, 1,4 Mbit/s feltöltési sebességet biztosító Vodafone HSUPA-rendszert 90 magyarországi településen használhatják az ügyfelek. A Vodafone szélessávú vezeték nélküli hálózata már 113 településen érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés