Connect with us

Hirdetés

technokrata

Első élőfotók: 5 megapixeles Motorola mobil

Kütyük

Első élőfotók: 5 megapixeles Motorola mobil

Megannyi rossz minőségű és kisméretű felvétel után most végre remek kémfotókon látható a ZN5.

A minden valószínűség szerint MotoZINE ZN5 (Texel) néven debütáló, alig 11,9 milliméter vastag készülékben egy 5 millió képpontot számláló, Kodak-fejlesztésű CMOS képérzékelő teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 2.560×1.920 pixeles felbontásban fotózhatunk, illetve akár MPEG-4 videófelvételeket is készíthetünk. A maximális videófelbontás egyelőre ismeretlen, mint ahogy egyelőre azt sem lehet tudni, hogy csak digitális-, vagy esetleg optikai zoomot is kap-e a xenon vakus ZN5.

A candybar, vagyis hagyományos kialakítású telefon a Montavista Linux 2.6.1 operációs rendszert futtatja, még pedig egy 500 MHz-es órajelű Freescale SCM-A11-es processzoron. A 2,4 colos képátlójú és TFT technológiájú display a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú, az viszont nem kevés csalódást okoz, hogy a telefonból állítólag nem csak a HSDPA, hanem még az UMTS is kimarad.

A MotoZINE ZN5 kapcsán szólnunk kell még a Bluetooth 2.0 (A2DP, EDR) támogatásról, a speciális Morph billentyűzetről, a szabványos 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatról, illetve a TV-kimenetről. Kíváncsian várjuk a készülék hivatalos bejelentését, és nem titkoltan abban bízunk, hogy az UMTS/HSDPA hiányáról szóló pletykák hamisak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés