Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadiúj iGO 8-as Asus GPS navigáció

Kütyük

Vadiúj iGO 8-as Asus GPS navigáció

Az Asus bemutatta legújabb navigációs készülékét.

Az Asus R700 típusjelzésű masina érdekessége, hogy a magyar fejlesztők által készített iGO navigációs szoftver legújabb, iGO 8 nevezetű változatával van felvértezve. Erről a többek közt háromdimenziós megjelenítésre is képes új iGO-ról a korábbiakban már többször is beszámoltunk, a szoftver azonban mindezidáig hivatalosan még nem jelent meg a piacon.

Az Asus semmit sem kívánt a véletlenre bízni, így az R700-ba a már jó ideje ismert és méltán sikeres SiRFstar III GPS-vevőt szerelte be, mely elsősorban húszcsatornás működéséről, illetve rendkívüli érzékenységéről ismerszik meg. A TFT technológiájú folyadékkristályos érintőkijelző nagyobb, mint a PDA-kba szerelt 3,5 colos panelek: a display 4,3 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális információkat.

A megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy Samsung 2440-es mikroprocesszor gondoskodik, mely 64 MB SDRAM és 128 MB ROM társaságát élvezi. A készülék bővítőslotjába microSD memóriakártyák helyezhetők be. A kereskedelmi forgalomban várhatóan 120 ezer forint körüli áron debütáló Asus R700 kapcsán szólnunk kell még a Bluetooth handsfree funkcióról, az MP3/AAC/MP4 lejátszó szoftverről, a miniUSB csatlakozó aljzatról, az 1.300 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról, illetve a beépített RDS-TMC vevőről. A kis masina várhatóan december debütál majd az európai kereskedések polcain.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés