Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotók: Armani luxusmobil a Samsungtól

Kütyük

Élőfotók: Armani luxusmobil a Samsungtól

A Samsung és Giorgio Armani luxus mobil-készüléke – ezúttal élőfotókon.

A Giorgio Armani által tervezett és a Samsung Electronics közreműködésével létrehozott Giorgio Armani – Samsung mobil elsősorban azoknak a vásárlóknak készült, akiknek egyaránt fontos a készülékük magas szintű technikai tudása, impozáns megjelenése és tetszetős külseje.

A két cég számára a luxus mobil bevezetése csupán az első lépésnek számít. Távlati terveik szerint, hordozható illetve a háztartási elektronikai cikkek széles választékát szeretnék közösen létrehozni és árusítani Giorgio Armani, Emporio Armani illetve Armani/Casa márkanevek alatt. Az elképzelések alapján a készülékek egyesíteni fogják Giorgio Armani utánozhatatlan esztétikai formavilágát a Samsung úttörő, új technológiáival.

A mérlegen egész pontosan 85 grammot nyomó, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung újdonság candybar formájú, 87,5 milliméter hosszú és 54,5 milliméter széles, de ami talán ezeknél a speckóknál sokkalta fontosabb, hogy a telefon vastagsága mindössze 10,5 milliméter.

A TFT technológiájú, 2,6 colos képátlójú érintőkijelző hozza az elvárható szintet, már ami a QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontást, illetve a 262 ezer színárnyalatot jelenti. A hátul elhelyezett digitális fényképezőgépben egy 3 millió pixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, ellenben kár, hogy autofókuszt ezúttal nem kapunk, illetve, hogy a maximális videófelbontás mindössze 176×144 pixel.

UMTS és HSDPA nincs, vagyis meg kell elégednünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A belső memória 50 MB-os kapacitással rendelkezik és microSD memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. Említést érdemel továbbá a a Bluetooth (A2DP) kompatibilitás, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, illetve a 880 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.

Az új mobil 2007 novemberétől a Giorgio Armani nevével fémjelzett boltokban lesz kapható a legtöbb európai országban. Giorgio Armani egyébként egy speciális, bőrből készült telefontartót is tervezett a készülék biztonságos tárolásához.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés