Connect with us

Hirdetés

technokrata

2 mobil 1 telefonban: új Samsung készülék

Kütyük

2 mobil 1 telefonban: új Samsung készülék

Ez az új Samsung enyhe tudatzavarban szenved, hiszen egy helyett két énje van…

Tény, hogy nem ez az első olyan mobiltelefon, melybe a szokásos egy helyett két SIM kártyát lehet behelyezni, azonban az eddigi ilyen készülékek általában nem a nagy és neves gyártók, hanem kisebb távol-keleti cégek termékei voltak. Most azonban maga a Samsung rukkolt elő egy duál SIM-es mobiltelefonnal.

A Samsung Duos névre keresztelt, Samsung SGH-D880 típusjelzésű újdonság egy átlagos megjelenésű sliderphone: a szétcsúsztatható kialakítású mobil alaphelyzetben 104 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 18,9 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,3 colos képátlójú TFT display gondoskodik, mely elsősorban QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék CMOS szenzoros fényképezőgépével maximum 3 megapixeles felbontású fotók készíthetők.

Az igen csak combos, 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt Samsung DuoS belső memóriája microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül említést érdemel még a GPRS és EDGE adatátvitel, a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller, illetve az USB 2.0 interfész.

A dupla SIM kártyás Samsung mobiltelefon korántsem számít olcsó mulatságnak, lévén, hogy mintegy 120 ezer forintos áron debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A hazai forgalmazással kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés