Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémkedésre használható Nokia N95

Kütyük

Kémkedésre használható Nokia N95

Mi mindenre használható egy Nokia okostelefon…

A Nokia sokak által várva várt újdonsága, az N95 alighogy megjelent a kereskedelmi forgalomban, máris elkészült belőle egy kifejezetten kémkedésre és információszerzésre szánt, speciális változat. A Nokia N95 Spyphone tulajdonképpen nem más, mint egy hétköznapi N95-ös készülék, teletömve különböző rejtett kémprogramokkal.

A felhasználónak nincs más dolga, mint a megfigyelni kívánt személynek odaadni az amúgy nem is rossz telefont, mely azt követően nem csak az emberke telefonos beszélgetéseit, hanem azokat a beszélgetéseket is továbbítja a kémnek, melyek a telefon közelében, például egy szobában zajlanak le. A kémtelefon ezenkívül a segítségével küldött és fogadott szöveges üzeneteket is továbbítja a gazdájának, valamint az aktuális tartózkodási helyéről, illetve egy esetleges SIM kártya cseréről is értesítést küld.

A Nokia N95 Spyphone korántsem számít olcsó mulatságnak, lévén, hogy nem kevesebb mint 2.700 fontba, vagyis mintegy 1 millió forintba kerül. Megjegyzendő, hogy ilyen és ehhez hasonló mobilokat ennél sokkal olcsóbban is be lehet szerezni, ha például nem elvárás, hogy a kémtelefon annyit tudjon, mint egy N95-ös.

A sima mezei Nokia N95 ára egyébként hazánkban jelenleg 180-200 ezer forint között mozog. A készülék tesztje az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés