Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 millió forintos, illatos mobil!

Kütyük

5 millió forintos, illatos mobil!

Embertelenül drága Sony Ericsson telefont jelentettek be.

Az egyik legismertebb japán modell, Moe Oshikiri mutatta be Japánban azt a különleges Sony Ericsson készüléket, melynek értéke 3 millió jen, vagyis mintegy 4,8 millió forint. Hogy miért ilyen drága ez a mobil? Nos csupán azért, mert egyetlen darab készült belőle, és felületén gyémántot, zafírt és rubintot egyaránt találhatunk.


Az SO703i típusjelzésű újdonság nem azzal a szokásos új készülék szaggal rendelkezik, mint amellyel a legtöbb telefon, hanem egy olyan speciális illattal, mely a gyártó szerint állítólag arra is képes, hogy a telefonos beszélgetések közben megnyugtassa az embert. Az új készülék egyébként számos különböző színváltozatban kapható, és mindegyik kivitel más-más illatanyagot bocsát ki magából.

A 104 gramm tömegű és szétnyitható kialakítású Sony Ericsson SO703i alaphelyzetben 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18,4 milliméter vastag. Az energiaellátásról egy nagykapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 160 perces beszélgetési időt, illetve 600 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

Az OEL technológiájú külső display 1,1 colos képátlón 128×36 képpontot vonultat fel. A TFT alapokon nyugvó belső Bravia kijelző ezzel szemben már nem kevesebb mint 2,7 colos képátlóval rendelkezik: a 262.144 színárnyalatú panel WQVGA felbontású, ami egész pontosan 240×432 pixeles felbontást jelent.

A fő kamerában egy 2 megapixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, az elsősorban videóhívásokhoz használatos belső fényképezőgép pedig 0,1 megapixeles felbontású. Az integrált memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés