Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefonálás kábeltévés hálózaton

Kütyük

Telefonálás kábeltévés hálózaton

T-Kábel Budapesten is.

A vállalat 2007 februárjától már a budapesti, és számos Budapest környéki hálózatán is elindítja kábeltelefonos szolgáltatását. Ezzel úgynevezett triple-play szolgáltatást nyújtanak, azaz ugyanazon a kábelen érkezhet az előfizetőhöz a televíziós programkínálat, a szélessávú Internet-hozzáférés és a vezetékes telefon szolgáltatás. A szolgáltatás használatba vételéhez csak a társaság által térítésmentesen biztosított és telepített kábelmodem szükséges – ehhez bármilyen hagyományos telefonkészülék csatlakoztatható, és a régi, jól megszokott vezetékes telefonszám megtartása sem jelent akadályt. A T-Kábel kábeltelefon előfizetői helytől és napszaktól függetlenül, minden időben 0 Ft-os percdíjakon, kapcsolási díj nélkül hívhatják egymást.

2007 februárjától a kábeltelefon szolgáltatásának megrendelésére a következő területek T-Kábel visszirányúsított hálózatával lefedett részein nyílik lehetőség: Budapest kerületeinek többsége (II., III., IV., VI., VIII., IX., X., XI., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XX. és XXIII. kerületek), Érd 23-as körzet, Diósd, Pusztazámor, Sóskút, Pomáz, Üröm és Nagykovácsi. A pontos létesítési területekről és a szolgáltatás részleteiről a (helyi tarifával hívható) 1298-as telefonos ügyfélszolgálaton vagy a cég weboldalán kaphatnak felvilágosítást az érdeklődők.

A 2005 közepe óta „bedrótozott” területek: Békés, Békéscsaba, Csömör, Doboz, Dunakeszi, Esztergom, Fót, Gyula, Hódmezővásárhely, Kiszombor, Makó, Orosháza, Szeged, Tura, Vecsés, Veresegyház.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés