Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adjunk le kilókat a Wii-vel

Smart home

Adjunk le kilókat a Wii-vel

Kettő az egyben: szórakozás és testedzés.

Egy lelkes philadelphiai Wii-felhasználó sutba dobta az online kalóriaszámlálókat, és konzolkezelő eszközt ragadott kezébe tömegcsökkentése érdekében. A 25 éves Mickey DeLorenzo így hat hét alatt, összesen 21 órányi erőteljes játékot követően négy kilót adott le a Nintendo újdonsága segítségével. A játékszer nem csak fogyaszt, hanem kardiovaszkuláris szempontból is előnyös lehet, mivel aktivitást vált ki, heves szívdobogást okozva. A fogyózó azóta egy weboldalon már tanácsokat is ad a hatékony tömegvesztéshez.

DeLorenzo egyik hétvégén barátnőjével izzadva és kifulladva vetette magát hátra a kanapéra, éppen túl voltak egy félórás Wii Sports bokszmeccsen, ekkor jutott eszébe, hogy ha már vizet veszítettek, akkor bizonyára így lehet ez a súllyal is. „Azzal egy időben, mikor megírtam ezt a blogomra, felállítottam a napirendet is. Az étkezési szokásaimon nem változtattam semmit, viszont minden napra beiktattam egy Wii játékot” – mondta DeLorenzo, aki tavaly december harmadikán kezdte kísérletét. A fogyózó így naponta fél órát bokszolt, teniszezett, baseball-ozott, vagy golfozott, élményeit, valamint „előtte” és „utána” képeit pedig közkinccsé tette a WiiNintendo.net blogon.

A zsenialitásán belelkesült férfi eredményeit látván egyre inkább erőre kapott, hogy véghez vigye élete célját, annak ellenére, hogy előtte sosem diétázott, vagy fogyókúrázott. Még egy fitnesszel foglalkozó site is feltette a WiiWorkout.net linket oldalára, amelyre kattintva a fogyni vágyók további információkat tudhattak meg. A népszerűségnek azonban ára van, Mickey pénztárcája bánja a nagyarányú webforgalmat.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés