Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élesben teszteli a Vodafone a 4G-t

Kütyük

Élesben teszteli a Vodafone a 4G-t

A Vodafone a barcelonai mobil világkonferencián jelentette be, hogy a Verizon Wireless-szel közösen, élesben tesztelik a 4G LTE hálózatokat különböző amerikai és európai nagyvárosok mellett Budapesten is.

Ahogy a mobil és az internet egyre jobban összemosódnak, a Vodafone felhasználói a jövőben egyre növekvő sávszélességet igényelnek majd, ahogy azt az otthoni szélessávú internetes szolgáltatásaik esetén is megszokhatták már.

Annak érdekében, hogy a Vodafone a jövőben is megfelelően meg tudjon felelni ügyfelei igényeinek, a vállalat széleskörű kutatásokat végez a 3G/HSDPA hálózatok továbbfejlesztése érdekében.

Ennek része a most Budapesten is folyó LTE-teszt, amely technológia várhatóan megfelelő minőségben lesz képes kiszolgálni az egyre növekvő mobil számítógépes, szórakoztatóelektronikai eszközök és egyéb alkalmazások igényeit a jövőben.

A Vodafone továbbra is élen jár a 3G technológia lehetőségeinek még hatékonyabb kiaknázásában, továbbfejlesztésében és elterjesztésében, ezzel párhuzamosan azért kezdte el az LTE tesztelését, hogy a piaci igényeknek megfelelően mindig a legkorszerűbb technológiával szolgálja ki ügyfelei növekvő igényeit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés