Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trükkös tükrös telefon

Kütyük

Trükkös tükrös telefon

Stílusos mobiltelefon – olcsón.

A most bejelentett Sony Ericsson Z310i külső kijelzője el van rejtve a készülék felszínén; mindaddig diszkréten rejtőzik, amíg üzenet, vagy hívás nem érkezik. A színes effektusok a telefonkönyvben tárolt névjegyekhez rendelhetők, így a hívó fél személye azonnal felismerhető.

A telefon előlapjának sima, félig átlátszó kidolgozása lehetővé teszi a képernyőikonok ˝elrejtését˝. (Ezek jelzik, amikor új esemény történik a telefonon). A szintén a telefon felszíne alá rejtett külső kijelző pedig felfedi a hívó fél személyét.

A feltűnő kialakítást számos új megvilágítási effekt egészíti ki, melyek személyre szabják a telefont, sőt a felhasználó ˝színkóddal˝ jelölheti névjegyeit. A gyakran hívó személyekhez színes fény rendelhető, így azonnal tudhatjuk, hogy vajon munkahelyünkről keresnek, legjobb barátunk szeretne látni minket, vagy édesanyánk telefonál a vasárnapi ebéd ügyében. A menü és a képernyő külseje és hangulata beállítható úgy is, hogy megfeleljen az adott napszaknak: napközben ragyogó háttérkép, éjjel pedig megnyugtató vagy halvány háttér.

A beépített VGA fényképezőgéppel pillanatfelvételeket készíthetünk és azonnal megoszthatjuk őket családtagjainkkal és barátainkkal a Picture Blogging segítségével (a képek a Z310i készülékről közvetlenül a blogoldalra tölthetők), vagy az MMS szolgáltatással. A telefont hordozható fényképalbumként is használhatjuk, így biztosítva, hogy fényképeink mindig a kezünk ügyében legyenek.

A Z310i háromsávos EDGE/GPRS 900/1800/1900 készülék 2007 első negyedévétől kapható hazákban, a telefon ajánlott végfelhasználói ára 150 euró (38 ezer forint).

Specifikációk:
-Fő kijelző: 128×160 pixel, 65.536 szín
-Külső kijelző: 96×64 pixel, monokróm
-Beépített VGA fényképezőgép
-Üzenetkezelés: MMS, SMS és EMS, e-mail
-Azonnali üzenetküldés
-Módosítható háttérképek és témák
-Képes telefonkönyv
-Polifonikus csengőhangok
-MP3 csengőhangok
-Java MIDP 2.0 alkalmazás
-GPRS/EDGE
-HTML-böngészés
-Infravörös kapcsolat
-Bluetooth
-Kihangosítás
-WAP 2.0
-Beszélgetési idő: maximum 7 óra
-Rendelkezésre állási idő: maximum 300 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés