Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétkamerás Asus okostelefon

Kütyük

Kétkamerás Asus okostelefon

Az Asus legújabb okostelefonja, álruhába bújtatva XDA Graphite néven lesz kapható a piacon.

Az O2 operátor kínálatában hamarosan felbukkanó újdonság a napokban esett át az FCC tesztjein és meg is kapta a forgalomban történő megjelenéshez szükséges engedélyeket.

A hagyományos kialakítású, kereken 100 gramm tömegű smartphone 109,5 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 18 milliméter vastag. A 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 320×240 pixeles felbontással bír és 16 bites színmélységének köszönhetően mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszer számára egy 416 MHz-es órajelen dohogó, Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor biztosítja a kellő számítási kapacitást. A belső memória áll egyrészt 128 MB flash ROM-ból, másrészt 64 MB SDRAM-ból, no és persze microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett O2 XDA Graphite GPRS Class 10 támogatást kapott és 3G kompatbilis, de az EDGE-ről ezúttal sajnos le kell mondanunk. A készülék kapcsán szólnunk kell továbbá a Bluetooth 2.0 kontrollerről, az USB 1.1 interfészről, a 2,5 milliméteres audiocsatlakozó aljzatról, valamint az 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról (275 órás készenléti idő).

A kétkamerás okostelefon várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés