Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szétnyitható LG zenemobil

Kütyük

Szétnyitható LG zenemobil

A Vodafone karácsonyi mobiltelefon termékkínálatának várhatóan egyik oszlopos tagja lesz az alábbiakban bemutatandó LG készülék.

Az LG L600V típusjelzésű modellről korábban röviden már beszámoltunk: akkor még csak prototípusként létezett a készülék, most viszont sor került a végleges, kereskedelmi forgalomban is megjelenő telefon hivatalos bejelentésére is.

A dél-koreai székhelyű gyártó ezen divatos megjelenésű mobiltelefonja elsősorban a fiatalabb korosztályba tartozó vásárlók számára készült. A fedlapon, a kiegészítő külső kijelző alatt három, designos gombot találhatunk, melyek segítségével értelemszerűen a zenelejátszó funkciók érhetők el közvetlen módon. Az MP3 és AAC formátumú digitális muzsikákat egyrészt a belső memóriában, másrészt pedig a telefon jobboldali élén elhelyezett bővítőslotba tett memóriakártyákon tárolhatjuk el. Az LG L600V a mai trendnek megfelelően a legkisebb méretű, microSD (TransFlash) formátumú memóriakártyákat kezeli.

A clamshell formájú LG újdonságban egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, melynek segítségével nem csak fotózni, hanem akár videózni is lehet. Mivel a készülék 3G (UMTS) kompatibilis, természetesen a videótelefonálásnak sincs semmi akadálya.

Az alig 67 gramm tömegű LG L600V kapcsán szólnunk kell még az USB interfészről, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitelről, a Java MIDP 2.0 alkalmazásokról, valamint a hangrögzítő szolgáltatásról. A telefon pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés