Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyomulnak a Sony Ericsson mobilok

Kütyük

Nyomulnak a Sony Ericsson mobilok

A Sony Ericsson telefonok, így például a K800i és a különböző Walkman modellek nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében.

Ezt bizonyítja, hogy a japán-svéd gyártó által leszállított telefonkészülékek száma az elmúlt negyedévben elérte a 19,8 milliót, ami mintegy 43 százalékos növekedést jelent.

A Sony Ericsson az elmúlt hónapokban növelni tudta piaci részesedését, ami a sikertermékeknek, mint például a K800i Cyber-shot telefonnak, illetve a Walkman telefoncsaládnak köszönhető. A vállalat a negyedév végén tovább erősítette zenei termékválasztékát az új felső kategóriás Walkman telefon, a W850i piacra dobásával. A háromsávos és 3G kompatibilis telefonon akár ezer zeneszám is tárolható.

A Sony Ericsson zenei termékválasztékát illető másik fejlesztés a PlayNow szolgáltatás bővítése; ezentúl teljes zeneszámok tölthetők le vezeték nélkül a felsőkategóriás Walkman típusokra, például az új W850i készülékre. A másik fontos esemény az M-BUZZ, az új előadókat és zenéjüket támogató vezetékes és mobil internetes webhely beindítása.

˝A harmadik negyedévben a Sony Ericsson az év során korábban bejelentett csúcstermékek előnyeit élvezte. Ide tartozik a felső kategóriás K800i és W810i, a középkategóriás K610i, valamint az alsó árkategóriát erősítő W300i és K310i készülék˝ – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés