Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson W830i: újabb Walkman csúszkamobil

Kütyük

Sony Ericsson W830i: újabb Walkman csúszkamobil

A Sony Ericsson kiadta a W850i csúszkamobil enyhén módosított testvérmodelljét.

Míg a W850i a 3G-t támogatja, de az EDGE-et nem, addig a most érkezett W830i éppen fordítva, a 3G-t nem ismeri, de az EDGE-et annál inkább!

A fekete, valamint fehér színváltozatokban kapható, szétcsúsztatható kialakítású újdonság alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 21 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 116 gramm.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W830i hátul helyet kapott fő fényképezőgépe elsősorban 2 megapixeles felbontásáról, LED-alapú vakujáról, videófelvevő üzemmódjáról, valamint négyszeres átfogású digitális zoomjáról ismerszik meg. A W850i második kamerája ezúttal kimaradt a telefonból.

A 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző legfontosabb specifikációi közé tartozik a 240×320 pixeles felbontás, valamint a 18 bites színmélység (262 ezer színárnyalat). A belső memória 64 MB-os kapacitású, és Memory Stick PRO Duo memóriakártyák révén egyszerűen bővíthető. A gyári csomagban egyébként egy 1 GB-os kártya található.

A teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitással felvértezett W850i továbbfejlesztett, Walkman 2.0 zenelejátszó alkalmazást tudhat magáénak. Ugyancsak újdonság a TrackID szolgáltatás, melynek lényege, hogy a telefonnal felvehetünk például néhány másodpercnyi rádióadást, majd pedig ezt a zenei részletet beküldhetjük a Gracenote zenei adatbázisba, ami aztán visszaküldi a zeneszám részletes adatait a telefonra.

Említést érdemel továbbá az USB 2.0 Mass Storage funkció, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, az RDS funkciós sztereó FM rádió, valamint, hogy a telefon gombjai képesek a hallgatott zene ritmusára villogni.

A Sony Ericsson W830i várhatóan valamikor a negyedik negyedévben jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés