Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeres volt a FlexiTon szereplése a Mobil Világkongresszuson

Kütyük

Sikeres volt a FlexiTon szereplése a Mobil Világkongresszuson

A mobil iparág legjelentősebb eseményén, a Mobile World Congress-en, Barcelonában az ITD Hungary támogatásával állított ki ismét négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelentek meg közösen, a Magyar Nemzeti Standon.

A Magyar Nemzeti Stand ismét egy hazai játékkal, a Rubik kockával csalogatta a látogatókat. A kocka-virtuóz hostess pedig elérte azt, hogy kellő olyan érdeklődő is legyen, akikkel új kapcsolatot tud majd kiépíteni. A FlexiTon számára immár ötödik éve ez a Mobil Világkongresszus jelenti az éves marketing programok csúcspontját. Jó előkészítés után és jól szervezett, aktív kiállítói jelenléttel idén is sikerült a tervezett eredményeket elérnie a FlexiTon kft-nek.

A konferencia megbízható és áttekintő képet adott a mobil világot aktuálisan foglalkoztató legfontosabb kérdésekről. Az idén a gazdasági válság volt a központban, elsősorban az, hogy milyen hatást gyakorol a szolgáltatókra és a beszállítókra, továbbá, hogy a telekom iparág mennyiben tud a kilábalásban segíteni. A válság nyilvánvalóan nem hagyja érintetlenül a mobil világot. Visszatérő kifejezések voltak: OPEX saving, CAPEX cut, churn. Ez nyilván nehezíti az iparág beszállítóinak, így a FlexiTon helyzetét.

A mobil iparág önmagát a válságból kivezető ágazatként pozícionálta, különösen a feltörekvő piacokon (Kína, India, Közel-Kelet, Afrika) zajló infrastrukturális beruházások eredményeképpen. Ebben a tekintetben a FlexiTon számára nagy a lehetőség, hiszen 3. éve módszeresen ezek felé a piacok felé orientálódnak. Szakmai téren az egységes negyedik generációs hálózati technológiák, a mobil internet és az m-payment voltak a központban.

A kiállítást megelőző előkészítés sikerének tudható be, hogy a FlexiTon kft. képviselőinek volt alkalmuk találkozni meglévő ügyfeleik vezetőivel és olyan cégek képviselőivel, ahol a FlexiTon jelenleg versenyben van egy-egy projekt elnyeréséért. Törekedtek arra is, hogy bővítsék a kapcsolatrendszerüket azon szolgáltatók felé, amelyekre a FlexiTonnak egy 2008-ban kötött, 22 országra vonatkozó keretszerződése vonatkozik, de még nem került rájuk sor. Ezeken a területeken számos olyan szakmai kapcsolat épült ki, amely nagyban elősegíti a projektek mielőbbi kezdését és sikeres végrehajtását.

A cégnek ezen felül sikerült beazonosítani 5 új projektet is és kapcsolatot létesíteni azok vezető szakembereivel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés