Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélesvásznú kijelzős új Sony Ericsson mobil

Kütyük

Szélesvásznú kijelzős új Sony Ericsson mobil

A Sony Ericsson legújabb kagylómobiljának igazi érdekessége a kijelzője.

A japán KDDI operátor által forgalmazott, W43S típusjelzésű modellben egy az átlagnál nagyobb méretű, 2,7 colos képátlójú LCD kapott helyet. A RealityMAX technológiájú panel felbontása egész pontosan 240×432 pixel (WQVGA), melyből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy ˝szélesvásznú˝ LCD-hez van szerencsénk, ami ez esetben függőlegesen került elhelyezésre. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez az érdekes új kijelző mikor debütál majd a gyártó európai termékkínálatában.

A 115 gramm tömegű Sony Ericsson mobiltelefon csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 19,8 milliméter vastag. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 200 perces beszélgetési időt, illetve legfeljebb 270 órás készenléti időt biztosít a felhasználó számára.

A CDMA 1X WIN szabványú készülékben egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású és természetesen videófelvevő funkciós fényképezőgép teljesít szolgálatot. A belső memória memóriakártyák révén könnyedén bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés