Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Samsung szupermobil

Kütyük

Újabb Samsung szupermobil

A Samsung piacra dobott egy újabb, fejlett TV-vevő szolgáltatásokkal rendelkező mobiltelefont.


A Samsung SCH-B540 egy széthajtható kialakítású készülék, melynek egyrészt felhajtható a felső része, másrészt pedig az abban helyet kapott kijelző elforgatható 90 fokkal. Mondanom sem kell, hogy erre a különleges kialakításra a műholdas DMB TV-s szolgáltatások miatt volt szükség, lévén, hogy az adások sokkal jobban élvezhetők egy vízszintes, mint egy függőleges orientációjú LCD-n. A TV-kimenetes mobil többek közt elektronikus programfüzet funkcióval is fel van vértezve.

Az SCH-B540-ben egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet, melynek optikája elforgatható. Érdekesség az úgynevezett automata fotós üzemmód: ennek lényege, hogy az adott kép akkor készül el, amikor a kezünkben tartott mobiltelefon nem mozdul meg, vagyis stabilan ráállítottuk a fotózni kívánt témára. A fejlesztők szerint ily módon elkerülhető az exponáló gomb megnyomása miatti, nem kívánt bemozdulás.

A Samsung fekete, fehér és ezüst színváltozatokban kapható újdonsága kapcsán említést érdemel továbbá a fejlett MP3/AAC zenelejátszó, a dokumentumkezelő szoftver, valamint a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés