Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson bemutatja a minőségi hanghívást

Kütyük

Az Ericsson bemutatja a minőségi hanghívást

A Barcelonában megrendezett Mobil Világkongresszuson az Ericsson bemutatta a kiváló minőségű hanghívások érdekében kifejlesztett legújabb technológiát, amelynek neve AMR Wideband (AMR szélessáv), mobilhálózatban.

A technológia mind GSM-, mind WCDMA/HSPA-hálózatban megvalósítható; hifi-minőségű, kristálytiszta hangot ad a szolgáltatást támogató mobiltelefonokon. Az AMR (adaptív többsebességes) szélessáv a GSM/WCDMA szabványnak megfelelő beszédátviteli technológia, amely jól észlelhető szinten javítja a hangminőséget és növeli a hang tisztaságát a mobilhálózatban a mai mobil- és vezetékes hálózatokban elérhetőhöz képest, még suttogva folytatott beszélgetés vagy jelentős háttérzaj mellett is. Az új beszédtömörítési algoritmus további rádió- és átviteli követelmények felmerülése nélkül duplázza meg a hangátviteli sávszélességet.

A fogyasztói próbaüzemek azt mutatták, hogy a fogyasztók értékelik a jobb hangminőséget, és azt, hogy többet és hosszabban beszélhetnek. A jobb hangminőség különösen telefonkonferencia esetén fontos, mivel hozzájárulhat az üzleti célú utak számának csökkentéséhez, ez pedig növeli a termelékenységet és mérsékli a környezetre gyakorolt hatást.

Az Ericsson a Barcelonában megrendezett Mobil Világkongresszuson mutatja be az AMR szélessáv technológiát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés