Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola RAZR V3: óriási siker – túl az 50 millión!

Kütyük

Motorola RAZR V3: óriási siker – túl az 50 millión!

2004 nyarán talán még maga a Motorola sem sejtette (remélte), hogy RAZR V3 mobiltelefonja rövid idő alatt milyen komoly karriert fog befutni.


A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett amerikai vállalat munkatársai a napokban büszkén jelentették be, hogy szűk két esztendő alatt világszerte több mint 50 millió darab Motorola RAZR V3 talált gazdára.

A készülék mind a mai napig óriási népszerűségnek örvend a piacon, ami persze sokkal inkább divatos és egyedi külsejének, semmint tudásának köszönhető. Itt jegyzendő meg, hogy a Motorola az elmúlt időkben megpróbálta modernizálni a RAZR V3-at – így született meg a bővíthető memóriás és nagyobb felbontású kamerával szerelt Motorola RAZR V3i, illetve a harmadik generációs (3G) Motorola V3x. A legfrissebb pletykák szerint már érkezőben van egy vadonatúj RAZR variáció is, a Canary, vagyis a RAZR K1 (vagy V5).

A Motorola RAZR V3 formája egyébként olyannyira eltalált, hogy bátran nevezhetjük divatteremtő modellnek a készüléket. A konkurens gyártók egyre-másra jönnek ki a V3-ra hajazó telefonokkal, ezek közül azonban egy sem lett olyan sikeres, mint a nagy példakép.

A Motorola legutóbb a ´90-es években a StarTac mobiltelefonokkal ért el hasonló sikereket. Ebből a modellből pályafutása során több mint 75 millió darabot adtak el világszerte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés