Connect with us

Hirdetés

technokrata

Quickoffice: mobil iroda – vadonatúj telefonokon

Kütyük

Quickoffice: mobil iroda – vadonatúj telefonokon

A Quickoffice-nál szakadatlanul folynak a különböző fejlesztések.

A cég munkatársai bejelentették, hogy a díjnyertes Quickoffice Premier alkalmazás gyárilag fel lesz telepítve a következő, a kereskedelmi forgalomban valamikor a közeljövőben debütáló készülékeken: LG KT610, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220, Nokia N78, Nokia N96, Samsung SGH-G810, Sony Ericsson G700, Sony Ericsson G900.

A Quickoffice ezenkívül bemutatta legfrissebb irodai programcsomagját, a QuickOffice Premier 5.0-át, mely az S60 alapokon nyugvó okostelefonokon teljes körű Microsoft Office 2007 támogatást biztosít. Magyarul ennek a mobil alkalmazásnak a segítségével a telefonunkon megnézhetjük, illetve szerkeszthetjük a Microsoft Office 2007 állományainkat. A Quickoffice Premier 5.0 69 dollárba (11.300 forint), a Quickoffice 4.5 pedig 49 dollárba (8.000 forint) kerül. (Ez utóbbi Office 2003 kompatibilitást nyújt.)

A Quickoffice azonban nem csak az S60 vonulatot támogatja: a közkedvelt mobil alkalmazás UIQ készülékeken, így például számos Motorola és Sony Ericsson mobilon is használható, és a fejlesztők azt ígérik, hogy a jövőben még tovább fog nőni a támogatott mobiltelefonok köre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés