Connect with us

Hirdetés

technokrata

Káprázatos kijelző az új LG csúszkamobilban

Kütyük

Káprázatos kijelző az új LG csúszkamobilban

Ez az újdonság elsősorban high-tech kijelzőjéről, illetve villámgyors adatátviteli technológiájáról ismerszik meg.

Az LG SH150A típusjelzésű sliderphone tulajdonképpen nem is lenne egy túlságosan érdekfeszítő modell, ha nem olyan kijelző került volna bele, mint amilyen.

A teljesen átlagos méretű, 2,2 colos képátlóval rendelkező display nem TFT, hanem a legfejlettebb AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) technológiára épül, és a fejlesztők elmondása szerint válaszidő tekintetében akár ezerszer gyorsabb, mint a hagyományos TFT LCD-k. További érdekesség, hogy az AMOLED panel már nem holmi 262 ezer, vagy 16 millió, hanem több mint 26 millió színárnyalatot képes megjeleníteni. Az persze már más kérdés, hogy a hétköznapi gyakorlatban ennek mennyi haszna van.

A szétcsúsztatható kialakítású és sajnos csak Dél-Koreában kapható LG SG150A a mai elvárásoknak megfelelősen HSDPA kompatibilis, és maximum 7,2 Mbit/s-os letöltési sebességre képes. A 2 megapixeles és 0,3 megapixeles kamerákkal, illetve 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt, digitális TV-vevős LG újdonság ára átszámítva mintegy 70 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés