Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fekete gúnyába bújt az új Walkman kagylómobil

Kütyük

Fekete gúnyába bújt az új Walkman kagylómobil

Ezt az új modellt egyértelműen a teremtés koronáinak szánja a gyártó.

A Sony Ericsson tavaly november elején mutatta be a W380i típusjelű Walkman készüléket, melyről eddig úgy lehetett tudni, hogy csak lila és szürke színekben készül. Bár a cég hivatalosan csak az elkövetkezendő hetekben kezdi meg a W380 európai kereskedelmi forgalmazását, már most bejelentette annak egy újabb verzióját: a Black Champagne névre keresztelt variáns értelemszerűen fekete színben pompázik.

Sony Ericsson W380i
A Sony Ericsson W380i egy divatos megjelenésű, clamshell (szétnyitható) kialakítású és elérhető árú új zenetelefon. Az újdonság kereken 100 grammot nyom a mérlegen, csukott helyzetben pedig 92 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 16 milliméter vastag.

Az 1,9 colos képátlóval rendelkező belső TFT display ezúttal még nem QVGA felbontású: a 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes panel 176×220 képpontot tudhat magáénak. A monokróm külső kijelző a legfejlettebb OLED technológiára építkezik és 128×36 pixeles felbontású. A többek közt mozgásszenzorral is felvértezett telefonban egy 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W380i GPRS és EDGE kompatibilis, vagyis UMTS és HSDPA nincs benne, de szerencsére a Bluetooth 2.0 (A2DP) és az USB 2.0 nem hiányzik a mobilból. A 14 MB-os integrált memória Memory Stick Micro (M2) kártyákkal bővíthető, a gyári csomagban pedig egy 512 MB-os memóriakártyára lelhetünk.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még az RDS funkciós sztereó FM rádióról, a Walkman zenelejátszó alkalmazásról, a dedikált külső zenegombokról, az USB Mass Storage-ről, a NetFront webböngészőről, az 1.000 férőhelyes telefonkönyvről, illetve az RSS olvasóról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés