Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 megapixeles, TV-vevős Samsung telefon

Kütyük

3 megapixeles, TV-vevős Samsung telefon

A Samsung legújabb kagylómobiljával többek közt TV adásokat is lehet nézni.


A Samsung az SCH-B360-val párhuzamosan jelentette be SCH-B330 típusjelzésű készülékét, mely a testvérmodelltől eltérően nem szétcsúsztatható, hanem széthajtható kialakítású. Érdekesség, hogy a kijelzőt tartalmazó felső rész nem csak kihajtható, hanem egyben el is forgatható, így ugyanis a fejlesztők szerint kényelmesebben lehet televíziós műsorokat nézni.

A speciális DMB mikrochippel felvértezett Samsung SCH-B330 a korábbi DMB modellektől eltérően már belső antennát kapott, így semmi sem rondít bele a telefon egységesen szép designjába. A TFT technológiájú display egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A digitális fényképezőgép modul segítségével akár 3 megapixeles (2.048×1.536 képpont) felbontású fotók is készíthetők, melyek természetesen már nyomtatásban is jól mutatnak. A digitális zoom négyszeres átfogású, a felvételek pedig memóriakártyára is elmenthetők. A fejlett zenelejátszó funkciók kívül elhelyezett, dedikált zenegombokat kaptak.

A Samsung SCH-B330 a világ első olyan DMB telefonja, melyben 3 megapixeles kamera lakozik. Az előreláthatólag csak Ázsiában megvásárolható készülék ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés