Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson W650i: a legújabb zenemobil!

Kütyük

Sony Ericsson W650i: a legújabb zenemobil!

A Sony Ericsson hamarosan tovább fogja bővíteni népszerű Walkman mobil termékcsaládját.


A japán-svéd gyártó az eddigiekben hagyományos, illetve elforgatható kialakítású Walkman modelleket adott ki, nemsokára pedig hivatalosan bejelenti első kagylóformájú zenetelefonját. A Sony Ericsson W650i névre keresztelt újdonságnak a középkategóriában kell majd versenybe szállnia a riválisokkal.

A Mulan fejlesztési kódnevű készülék előreláthatólag valamikor 2006 második negyedévében kerül majd forgalomba, így az alábbiakban közölt specifikációk addig kisebb-nagyobb mértékben még változathatnak. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a kívül elhelyezett cSTN display pedig 65 ezer színű. Kár, hogy a külső LCD alatt nem találunk olyan dedikált zenegombokat, mint például a Samsung féle SGH-E720-on.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével ezúttal maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen a videófelvételi lehetőség sem hiányzik. Az optika mellett tükröt igen, viszont vakut sajnos nem találunk. A fényképek és videók nem csak a belső memóriában, hanem akár Memory Stick Duo memóriakártyákon is eltárolhatók. Érdekesség, hogy a telefonba két hangszóró került, így a sztereó hangzás még headset használata nélkül is biztosított, valamint az RDS funkciós sztereó rádió mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A Sony Ericsson W650i további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a HTML böngésző alkalmazás, a Bluetooth kompatibilitás és a GPRS Class 10 támogatás. Az EDGE-et sajnos nélkülöző készülék ára várhatóan 300 euró, vagyis mintegy 75 ezer forint körül alakul majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés