Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: roaming és PannonRégió változások

Kütyük

Pannon GSM: roaming és PannonRégió változások

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy a kártyás szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező díjszabások 2005. november 8-tól az alábbiak szerint módosulnak.

Roaming forgalmi díjak és számlázási szabályok
Külföldön hálózati kóddal kezdeményezett, illetve Egyszerűsített (CAMEL) alapú hívások, külföldön fogadott hívások, valamint SMS-küldés díja roaming során:
Az előfizető a vele előfizetői szerződést kötött szolgáltató díjszabása szerint téríti meg az igénybe vett szolgáltatások díját. A Pannon GSM a külföldön kezdeményezett, illetve fogadott hívásokért, valamint az SMS-küldésért az alábbi táblázatban található díjakat számlázza ki. Híváskezdeményezés esetén a kiszámlázott díj aszerint kerül meghatározásra, hogy a híváskezdeményező mely díjzónába sorolható ország szolgáltatójának hálózatát veszi igénybe, illetve a hívást milyen hívásirányba indítja. Külföldön fogadott hívások esetén az igénybe vett hálózat országa szerinti díjzóna alapján meghatározott díj kerül kiszámlázásra.

Hívásindítás
Magyarországi hálózatba, illetve a hívást kezdeményező előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely hálózatába irányuló hívás díja – Bármely más ország hálózatába irányuló hívás díja – Fogadott hívások díja – SMS-küldés díja:
1. díjzóna – 280 forint/perc – 320 forint/perc – 120 forint/perc – 100 forint/SMS
2. díjzóna – 320 forint/perc – 380 forint/perc – 140 forint/perc – 120 forint/SMS
3. díjzóna – 680 forint/perc – 720 forint/perc – 220 forint/perc – 180 forint/SMS
Az árak a távközlési szolgáltatókra vonatkozó áfát tartalmazzák.

Az indított és fogadott hívások esetén a forgalmi díjak mérése minden tarifacsomag esetén egyperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles. A Roaming szolgáltatás igénybevételének lehetőségét a Pannon GSM közvetíti. A nemzetközi zöldszámok hívásdíja a bármely más ország hálózatába irányuló hívás díjának minősül. A roaming díjzónákra vonatkozó mindenkor hatályos információkat a Pannon GSM honlapján bocsátja az Előfizetők rendelkezésére.

A Roaming szolgáltatás igénybevételének feltételei:
-Aktív Igénybevételi díjat előre fizető előfizetés.
-Hívás fogadásához, illetve híváskezdeményezéshez bármely tarifacsomag esetén 1.500 forint + 1 percre elegendő hívás díja.
-Ha az Előfizető egyenlege 1.000 forint alá csökken, a Pannon GSM a Roaming szolgáltatás használatát korlátozhatja.

A Pannon GSM Rt. tájékoztatja továbbá Tisztelt Előfizetőit, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező Díjszabások 2005. november 8-tól az alábbiak szerint módosulnak.

PannonRégió szolgáltatás
A PannonRégió szolgáltatás, illetve a kedvezmény a Autóskártya, Balance, Djuice számlás, Horizont Bónusz, Horizont Extra, Horizont Perfekt, Horizont Plusz, Minimum, Momentum, Optimum, Partner, Szervezetek, Topáz Klub, Üzleti 1, Üzleti 2, Üzleti 2 „B”, Üzleti Fókusz, Üzleti Klub, Üzleti Komfort, Üzleti Komfort Plusz, Üzleti Partner, Üzleti Partner Plusz, Üzleti Standard Plusz tarifacsomagokkal vehető igénybe.

Amennyiben a Felhasználó a fentiekben meghatározott tarifacsomagokon kívül bármely más tarifacsomagra vált, illetve a MobiTrend vagy a Pannon Vállalati Mobilhálózat szolgáltatásokat rendeli meg, a PannonRégió szolgáltatás a továbbiakban nem vehető igénybe és a PannonRégió szerződés a tarifacsomag váltással, illetve a szolgáltatások megrendelésével automatikusan megszűnik. A szerződésben foglalt kedvezmények a megszűnés napján érvényüket vesztik.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és honlapján
2005. október 8-tól az előfizetők rendelkezésére áll.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés