Connect with us

technokrata

Tele2 Ericsson Ethernet DSL-lel

Kütyük

Tele2 Ericsson Ethernet DSL-lel

A Tele2 az Ericsson Ethernet DSL-hozzáférési megoldását választotta az ún. triple play szolgáltatások bevezetésének megkezdéséhez.

A telepítések már folyamatban vannak, és a Tele2 norvégiai és svédországi hálózatait érintik. Az Ericsson IP-DSLAM megoldása révén a Tele2 megnövelheti már telepített vezetékes hálózatainak funkcionalitását és kapacitását, egyúttal vonzóbbá téve termékválasztékát is, kötegelt IP-szolgáltatások hozzáadásával.

Az Ericsson iparágvezető DSL hozzáférési megoldása támogatja a nagy sávszélességet igénylő szolgáltatásokat, az igényes videoalkalmazásokhoz pedig fejlett minőségbiztosítási mechanizmusokat biztosít. Az Ericsson Ethernet DSL hozzáférési megoldása jelenleg a piacon rendelkezésre álló, a változó igényekhez legkönnyebben alakítható IP-DSLAM megoldás. A hozzáférési megoldás révén az üzemeltetők az alapvető IP-kapcsolaton túl is bővíthetik üzletüket, ezzel biztosítva a triple play szolgáltatások nyújtásának lehetőségét mind otthoni, mind irodai környezet számára, költséghatékony és a jövőbeni igényeket is kielégítő módon.

Az Ericsson EDA megoldása a legszélesebb körben telepített IP-DSLAM megoldás: mindezidáig több mint 70 hálózat telepítésére került sor világszerte.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin