Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell legfrissebb termékei: PDA-k, MP3 lejátszók, nyomtatók

Kütyük

A Dell legfrissebb termékei: PDA-k, MP3 lejátszók, nyomtatók

A Dell bejelentette, hogy hat új személyi technológiás termékkel, többek között nagyteljesítményű all-in-one fotónyomtatókkal, továbbfejlesztett Axim PDA-kkal, valamint az új, parányi méretű Dell DJ Ditty zenelejátszóval bővíti portfolióját.

A készülékek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy növelje a személyi számítógépek képességét mind a munka, mind a szórakozás területén.


Az új termékek ismét igazolják a Dell elkötelezettségét afelé, hogy kielégítse a különféle életmódok által támasztott igényeket. Például a cég legújabb all-in-one fotónyomtatói a nagy sebesség mellett egyedülálló fotónyomtatási beállításokkal és opcionális vezeték nélküli funkciókkal rendelkeznek. A három új Axim handheld az állandó tárhely mellett magas fokú adatvédelmet és menet közbeni szórakozási lehetőségeket kínál. A rendkívül könnyű súlyú Dell DJ Ditty zenelejátszó a legfrissebb újítás a Dell Digital Jukebox termékcsoportjában. Az FM rádióval ellátott készülék digitális formátumú könyvek és 220 (egyenként átlagosan 4 perces) zeneszám tárolására képes.

Most a Dellnél először a fogyasztók ellátogathatnak a Dell DJ Ditty-nek szentelt honlapra (www.dellditty.com) is, ahol ˝Mitch Ferrence˝ által bemutatott ˝Ditty-O˝ felhasználói útmutatókat találnak, melyek segítenek részletesen feltérképezni a zenelejátszók által nyújtott előnyöket a Rhythmic Movement, Art of Lip Sync és Air Instrumentation szolgáltatások révén.

-Nyomtatók – Az új Dell All-in-One 924-es és 944-es fotónyomtató gyorsabb nyomtatási sebességet, továbbfejlesztett fotó-opciókat, vezeték nélküli üzemmódot és újszerű kivitelezést kínál.
-Kéziszámítógépek – A három új Axim X51 PDA Windows Mobile 5.0 szoftverrel felszerelt, magas fokú adatvédelemmel és állandó tárhely memóriával rendelkező készülék, melyhez Media Player 10 Mobile is tartozik az útközbeni szórakozáshoz.
-Zenelejátszó – Az új Dell DJ Ditty lejátszó, bár igen kis tömegű, mégis 220, átlagosan 4 perc hosszúságú zeneszám tárolására alkalmas. Emellett az LCD megkönnyíti a playlist-ek kezelését. Tartozik hozzá beépített FM rádió, valamint támogatja az audio könyvek és az olyan zenei előfizetéses szolgáltatásokat, mint például a Yahoo! Musicmatch.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés