Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb kémfotók: jövő héten érkezik a Sony Ericsson P910i utódja?

Kütyük

Újabb kémfotók: jövő héten érkezik a Sony Ericsson P910i utódja?

Napról napra újabb kémfotók és információk látnak napvilágot a Sony Ericsson készülőfélben lévő vadonatúj okostelefonjával kapcsolatban.


A legfrissebb fotók némileg jobb minőségüek, mint a korábbiak, és a telefon már nem csak előlről, hanem hátulról is látható rajtuk. Ezek szerint a telefon hátlapján egy optikavédős kamera teljesít szolgálatot, még pedig egy LED-alapú segédfény társaságában. A készülék alaphelyzetben csak a legszükségesebb gombokat vonultatja fel, majd pedig az alsó rész lehajtását követően felbukkan egy teljes értékű QWERTY billentyűzet, melynek gombjai azonban meglehetősen kicsik, és fixen az LCD alatt találhatók.

A minden jel szerint Sony Ericsson P950i, vagy P1000i típusjelzéssel és hűvösen elegáns szürke színárnyalatban debütáló smartphone-ban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, de a készülék ezenkívül akár UMTS (3G) hálózatokban is használható, sőt még Wi-Fi modul is lesz benne.

A 4,5×6 centiméteres méretekkel rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatú, no és persze érintésérzékeny.

A megfelelő számítási teljesítményről egy 208 MHz-es frekvenciájú Philips Nexperia PNX4008-as mikroprocesszor gondoskodik, mely fejlett 90 nanométeres CMOS gyártási technológiák segítségével készül. Az operációs rendszer Symbian 9.1, a felhasználói interfész pedig UIQ 3.0. Az energiaellátásról egy 1.260 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A Hermione fejlesztési kódnevű Sony Ericsson P950i-ben egy a K750i modelléhez hasonló, tehát 2 megapixeles (1.632×1.224 képpont) felbontású, CCD alapú digitális fényképezőgép található, de emellett még egy kisebb felbontású kamera is fellelhető az előlapon – ez elsősorban videóhívásokhoz használatos. A főkamera várhatóan autofókuszt és makró üzemmódot is kap majd.

A 115 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 26 milliméter vastag Sony Ericsson P950i hivatalos bejelentésére várhatóan a jövő héten, a London Smartphone Show keretein belül kerül majd sor, a kereskedelmi forgalmazás pedig előreláthatólag 2006 februárjában kezdődik majd meg.

A telefon várható ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés