Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony PSP gyilkos készülék: telefonnal és kamerával!

Kütyük

Sony PSP gyilkos készülék: telefonnal és kamerával!

A nemrégiben debütált Sony PlayStation Portable (PSP) hamarosan egy igen csak komoly kihívóra fog találni.


A Gizmondo Europe bejelentette, hogy már javában dolgozik egy a külsejét tekintve a Sony hordozható játékgépére hasonlító készülék fejlesztésén. A várhatóan Gizmondo Widescreen néven debütáló újdonság lényeges előnye a PSP-hez képest, hogy többek közt egy teljes értékű mobiltelefon is helyet kap benne.

A Gizmondo Widescreen két különböző változatban fog készülni: az egyikben egy 900/1800/1900 MHz-es, a másikban pedig egy 850/1800/1900 MHz-es GSM modul teljesít majd szolgálatot. A 4 colos képátlójú, TFT-alapú folyadékkristályos kijelző 480×272 pixeles felbontással bír és 262 ezer színárnyalatú, ezenkívül pedig még egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul is lesz a kis masinában.

Az igen csak ütőképesnek ígérkező Gizmondo újdonság Wi-Fi (802.11b/g), illetve Bluetooth kompatibilis, de természetesen az USB 2.0 interfész sem hiányzik belőle. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még többek közt az 500 MHz-es frekvenciájú mikroprocesszorról, a TV-kimenetről, az SD és TransFlash bővítőhelyről, az elektronikus levelezési kliensről, valamint a Windows CE 5.0 operációs rendszerről.

A Gizmondo Widescreen várhatóan valamikor a jövő év közepén kerül majd forgalomba. A készülék árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés