Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobilok a Sony Ericssontól

Kütyük

Új mobilok a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson két új mobiltelefont is bemutatott a Las Vegas-i Consumer Electronic Show-n, a CES-en.

A Sony Ericsson egyik új mobilja, a C510 Cyber-shot telefon az eddigi legkedvezőbb árú Cyber-shot mobil. Szintén ma lát napvilágot a nemzetközi eladási listák élén álló C905 Cyber-shot-nak egy új alkalmazással kiegészített változata. A Sony Ericsson Cyber-shot mobilokból eddig világszerte több mint 32 milliót értékesítettek.

A Sony Ericsson szintén a CES-en bemutatta a W508 Walkman mobilt. “A W508 Walkman mobil a mára már ikonikussá vált Walkman mobil-választékunkra és a W380-ra épít” – mondta Alexandre Cardon a Sony Ericsson Globális Termékmarketing menedzsere. “Kreatív dizájn csapatunk azok számára hozta létre a stílusos, cserélhető előlappal rendelkező W508-as készüléket, akik szeretik stílusukat és egyéniségüket mobiltelefonjuk által is kifejezni.”

A Shake control, valamint a Gesture control elnevezésű funkciók segítségével csuklónk egyetlen mozdulatával válhatunk igazi DJ-vé: egy gyors mozdulattal megváltoztathatjuk a hangerőt, vagy véletlenszerű lejátszási módba (shuffle function) válthatunk. Megszólalt az ébresztőóra? Állítsa “szundira” vagy némítsa el tenyerének egyetlen mozdulatával, anélkül, hogy akár csak hozzá kellene érnie az OFF gombhoz.

A W508 olyan népszerű Walkman szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a SensMe, amellyel hangulatához igazíthatja a készüléket, illetve könnyedén elindíthatja, leállíthatja és továbbléptetheti az aktuális zeneszámot. A 3,2 megapixeles kamera, a HSDPA és az 1GB-os M2 memóriakártya teszi teljessé a W508 készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés