Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG KG225: divatos mobil kevés pénzért

Kütyük

LG KG225: divatos mobil kevés pénzért

Az LG egy divatos és egyben rendkívül kedvező árú új kagylómobilt vezet be a piacra.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az LG KG225-ös készülék pontosan mikor és milyen formában jelenik meg a hazai piacon, mindenesetre arról már beszámolhatunk, hogy az Egyesült Királyságban néhány napja már megvásárolható a telefon.

Az elegáns megjelenésű, alaposan lekerekített formavilágú LG KG225 fekete színben pompázik. A költséghatékonyság jegyében a kiegészítő külső kijelző lemaradt ugyan, de a beépített digitális fényképezőgépről szerencsére nem kell lemondanunk. A kamera segítségével maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású fényképeket készíthetünk és tárolhatunk el a 4 MB-os (nem bővíthető) belső memóriában. A digitális zoom négyszeres átfogású.

A TFT technológiájú display 1,5 colos képátlóval rendelkezik, 128×128 pixeles felbontású és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett LG KG225 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS Class 10 vezeték nélküli adatátviteli technológia, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a T9-es prediktív szövegbeviteli technológia, valamint a Java MIDP 2.0 kompatibilitás. A lítium-ion akkumulátor 800 mAh kapacitással bír.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés