Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotógaléria az egyik legparányibb mobiltelefonról

Kütyük

Fotógaléria az egyik legparányibb mobiltelefonról

Van szerencsénk bemutatni olvasóink számára a világ egyik legkisebb, már-már játéktelefonnak tűnő mobilját, a Newgen E1200-at.

Van szerencsénk bemutatni olvasóink számára a világ egyik legkisebb, már-már játéktelefonnak tűnő mobilját, a Newgen E1200-at. Az alapvetően szögletes formavilágú, hagyományos kialakítású készülék 78,5 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 17,6 milliméter vastag, miközben tömege mindössze 66 gramm. A készülék olyannyira kicsi, hogy még a legkisebb női zsebben és a legszűkebb zsebben is könnyedén elfér.

A kétsávos (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett Newgen E1200-ban egy TFT technológiájú LCD-t találunk, mely 128×160 pixeles felbontással, illetve 16 bites színmélységgel (65 ezer színárnyalat) rendelkezik. A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép modul VGA, azaz 640×480 pixeles felbontású.

Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az erős vibramotor, a teljeskörű SMS, EMS és MMS kompatibilitás, a GPRS Class 8 adatátviteli technológia, valamint az 1.2.1-es verziószámú WAP böngésző alkalmazás.

A narancs és ezüst színárnyalatokat felvonultató Newgen E1200-ban egy 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely optimális esetben 2 órás beszélgetési időt, illetve 110 órás készenléti időt képes biztosítani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés